meseillusztralas galantusz grafika

Kedves Érdeklődő, ha megengeded, erről az oldalról egy pár szót ejtenénk..galantuszgrafika 1 meseillusztralas

A mesefarm.hu azzal a céllal jött létre, hogy a klasszikus és a kortárs írók tollaiból kikerült alkotások mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek.
Az oldalainkon található írások legtöbbje online könyvtárakból származik, mint pl. a http://mek.oszk.hu, https://terebess.hu/keletkultinfo/dtdoris2.html vagy olyan helyekről, ahol a szerzői jogokról szóló információk ezt lehetővé teszik.
Az írások másik része pedig egyenesen azoktól az íróktól és költőktől való, akik megírták azokat és áldásukat adták a közzétételre oldalainkon.
Az oldalainkon a kortárs írók, költők jelentkezését is szívesen vesszük. Ezért cserébe egy bemutatkozó felületet tudunk adni. Itt lehetőség van önreklámozásra is, ha rendszeresek a beérkező írások, vagy több anyagot küldesz egyszerre. A részletekről itt tudhatsz meg többet:
Az oldalainkon található képanyagok, grafikák, illusztrációk jelentős része szabad licensz alatt található vagy maga a szerző küldte az írását képpel együtt nekünk. Ugyanakkor nagyon sok képanyag a mi munkánk eredménye.
Érdemes feliratkozni hírleveleinkre is, mert így nem maradsz le az esetleges kiadványainkról sem vagy más érdekességről.

A Mesefarn a meseld.hu és az aranydio.com utódja. Ez utóbbi kiadványait, a Dió Magazint itt lehet megtalálni.

E rendszer üzemeltetője a Galantusz Grafika - a kép varázsa

A Galantusz Grafika művészeti és általános grafikai tervezéssel foglalkozik. A fő feladatunk, hogy az igényekhez igazodva, adjuk hozzá azt az alkotói pluszt a képeink révén, ami teljesebbé teszi az elképzeléseidet. A leghatékonyabb eszközünk ebben a folyamatban az illusztráció- és grafika készítés. Ezen kereteken belül nagy élvezettel vállalunk könyvillusztrálást, termékillusztrációkat, webgrafikákat, vagy akár dekorációs célú képeket. 

Képek és grafikák nélkül sok területen nehezen lehetne boldogulni, mert ezek az illusztrációk esetenként sokkal kommunikatívabbak, mint maga a szöveg. Vagyis az illusztrációk kiegészítik a szöveget, és akár plusz tartalmat is tehetnek az íráshoz.

Kedvelt meseillusztrációink

Sample image

Társasjáték

Borítókép
Sample image

Manó mesesorozat

Dió Magazin
Sample image

Babahercegnő

mesekönyv

További illusztrálások munkáinkból

Arkangyali mesék

mesekönyv

Mikulás élete

mesekönyv
Sample image

Mikulás élete

mesekönyv illuszráció
Sample image

Nyanyar sorozat

internetes magazin

Webgrafika

webáruház illusztráció

Honlap illusztráció

Kabalafigura
Sample image

Mikulás élete

könyv grafika
Sample image

Not the home

Terápiás könyv

0
Megosztás