Mit tud a Mesefarm nyújtani?

Tömören: megjelenési lehetőséget azon szervezetek, írók, bloggerek, zenészek, zenekarok számára, akiknek írásai, zenéi a gyermekirodalom, a történelem, a természet-és természetvédelem területeihez kapcsolódnak valamilyen formában.

Bővebben: amatőr és profi szerzők számára jó lehetőség itt a Mesefarmon publikálni, mert nem csak egy szűk rétegnek ad a Mesefarm tartalmat, hanem elég tág olvasótábornak nyújt ismereteket az irodalmon kívül is.

 Amellett, hogy új publikációs felületet nyújtunk a Mesefarm szerzői számára, az egyre nagyobb látogatottság miatt az itt közzétett írásokat valószínűleg sokkal nagyobb közönség fogja olvasni, így akár új olvasói bázist is építhetsz egy kis odafigyeléssel és céltudatossággal. Egyszerűen fogalmazva, segítünk elérni a célközönséget a szerzőink számára a nagy látogatói számból kifolyólag.

Kik olvasnak bennünket?

A Mesefarm látogatói között akadnak olvasni szerető szülők és nagyszülők, tanárok és diákok egyaránt. Vannak, akik csak az irodalom szeretete miatt látogatnak el hozzánk újra, meg újra, és vannak, akik az iskolai leckéikhez keresnek anyagokat, ismereteket.

Összességében elmondhatjuk magunkról, hogy már az olvasni tudó kortól, a matuzsálemi korig vannak olvasóink.

Mivel támogatunk itt a Mesefarmon?

  • A Mesefarmon különböző címkék, kategóriák és szavas keresési lehetőségek segítk az ideális tartalom megtalálásában a felhasználó közönséget. Ugyanakkor remek lehetőség szerzőknek is ihletszerzési forrásnak használni ezeket az eszközöket.
  • Ha rendelkezel már nálunk szerzői státusszal, akkor létrehozunk Neked egy profilt, ahol a bemutatkozó anyagodat fogod megtalálni. Ezt a bemutatkozót, érdemes minél profibban megírni, majdnem úgy, mint egy jó önéletrajzot. – Már, volt rá példa, hogy szerzőpárosok találtak egymásra álltalunk vagy kaptak szerzők felkérést valamilyen munka elvégzésére. – Itt érdemes megadni, díjakat, elért sikereket, megjelent könyveket. Szóval minél részletesebb a portfóliód, annál jobb. A portfólió elkészítéséhez kelleni fog egy fotó is rólad. – Bemutatkozó anyag és fotó nélkül nem kerülhetsz be a Mesefarmra szerzőnek, így a küldött anyagaid sem kerülnek ki addig, míg nem pótlód őket -.
  • Ha rendelkezel honlappal vagy/és YouTube csatornával és elküldöd ezek elérhetőségeit, akkor az is be fog kerülni a portfóliódba. Így direktben is kaphatsz látogatókat a saját portádra.
  • Van könyvajánló részlegünk is. Tudunk támogatni azzal is, hogy az éppen megjelenő könyvedről küldesz nekünk ismertetőt, fotóval ellátva. Lehetőséged van arra is, hogy egy linket adjunk arra helyre, ahol meg lehet vásárolni vagy, ha Te magad árulod, akkor egy elérhetőséget is szívesen kiteszünk, ahonnan meg lehet rendelni.

Hogyan használd a Mesefarmot

A legjobb módja, hogy rendszeresen küldj írásaidból, havonta legalább 1-2 alkalommal, persze lehet többször is. Így fent tudod tartani az érdeklődést az olvasóid körében.

Használd a megosztási funkciókat, ajánld írásaidat ismerőseidnek, kollegáidnak, partnereidnek. Ha van lehetőség, akkor kérd meg őket, hogy osszák meg írásaidat, így az olvasótáborod is nőni fog. Minél több megosztásod van, annál több emberhez jut el a híred. Ez pedig, ha van már könyved, bevételt is jelenthet neked!

Mit kér a Mesefarm tőled cserébe?

Pár apróságot csupán és azt sem kötelezően.

  • Ha van honlapod vagy olyan felületed, ahova ki tudod tenni a Mesefarm linkjét, azt köszönettel fogadjuk. Ezzel egyébként Te is jól jársz, mert a keresőmotorok, így a Google is kedvezőbben ítél meg.
  • Ha van Blogod és szívesen tennéd ki a Mesefarmos írásunkat a blogodba pár linkkel együtt, akkor az emelné mindkét honlap értékét a keresőmotorok szemében. Ha van rá hajlandóságod, csak jelezd és pár napon belül küldjük az anyagunkat.
  • Ha grafikusra van szükséged, itt kérhetsz tőlünk is ajánlatot, de ellátogathatsz ide is, ahol a hivatalos meseillusztrálási honlapunk található.

…és végül pár gondolat...

Ne feledjük, hogy a felnővő generáció inkább a semmitmondó digitális játékokkal játszik vagy online videókat bámul napestig ahelyett, hogy az erre szánt időt, valami fantáziát, kreativitást igénylő időtöltéssel indítaná be a tudásra, kalandozásra szomjas kis agyat. E hajlam erősítése az elsődleges célunk. Végül is a Mesefarm egy ilyen helynek készült, ahol a sok érdekes mese és más tanulságos történetek olvasgatása erősítheti a felnővő generáció egészséges szellemi fejlődését. Ebben, mint író hatalmas szereped van/lehet Neked is!

A mesék olvasgatása ugyanis, sok pozitív hatással segíti a gyermek tudati fejlődését, ami beindítja a fantáziáját, fejleszti a kreativitását, türelemre és koncentrációra sarkallja a hallgatóságot. Másrészt a mesék tanulsága tanító jelleggel hat a kicsikre. Ezért fontos nekünk, hogy a Mesefarm központi szerepet töltsön be az olvasóink és a szerzőink körében is.

Amennyiben érdekel a Mesefarmos részvétel, itt tudsz bővebb infót kapni a csatlakozásról.

Újdonságok? Hüm?

Hagyd, hogy értesítselek téged legújabb eseményeinkről, akcióinkról, kiadványainkról vagy ajánlatunkról.

0
Megosztás