meseillusztralas galantusz grafika

Mesefarm - A holnap meséi ma

Üdvözlünk a Mesefarmon, ahol a varázslatos történetek életre kelnek! Célunk, hogy a klasszikus és modern irodalmi alkotásokat mindenki számára elérhetővé tegyük, és ezzel gazdagítsuk a kulturális örökséget. Legyen szó mesékről, versekről vagy ismeretterjesztő írásokról, nálunk megtalálod a kedvencedet!

Küldetésünk

bodai soos judit hopehely tel teli taj mesefarm.hu

Digitális kincstár

A Mesefarm egy olyan digitális kincstár, amely a klasszikus és modern mesék gyűjteményét kínálja az olvasóknak. Célunk, hogy a gyermekirodalom értékeit megőrizzük és továbbadjuk a következő generációknak. Oldalunkon helyet kapnak a régi idők kedvelt történetei és a kortárs írók friss, új alkotásai egyaránt..

Kulturális megőrzés

Fontos számunkra a kulturális értékek megőrzése és népszerűsítése. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minél több értékes irodalmi mű legyen elérhető oldalunkon. A Mesefarm segít abban, hogy a klasszikus mesék és irodalmi alkotások soha ne merüljenek feledésbe, és mindig legyenek olyan olvasók, akik továbbviszik ezeket a történeteket.

Kreatív közösség

A Mesefarm egy olyan kreatív közösség, ahol a feltörekvő írók és művészek is helyet kapnak. Lehetőséget biztosítunk számukra, hogy megoszthassák műveiket egy szélesebb közönséggel. Így nemcsak a már ismert és kedvelt mesék kerülnek reflektorfénybe, hanem az új tehetségek alkotásai is.

Szolgáltatásaink

Publikálás

  • Segítünk abban, hogy a te történeteid is elérjék a széles közönséget. Ha van egy meséd, amit szeretnél megosztani a világgal, mi támogatunk téged a publikálásban. Minden történet számít, és mi gondoskodunk arról, hogy az olvasókhoz jusson.

Illusztrálás

  • A mesék nemcsak a szavak által kelnek életre, hanem a képek segítségével is. Egyedi, varázslatos grafikákat készítünk a történeteidhez, hogy még színesebbé és élvezetesebbé tegyük azokat. Az illusztrációk segítségével a mesék világa valóban megelevenedik az olvasók előtt.

Látogass el hozzánk!

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a mesék világát! Várunk mindenkit, aki szereti a történeteket, és szeretné gazdagítani a gyermekirodalom világát. Legyen a te meséd is részese a csodának!

Források és tartalmak

A Mesefarm.hu oldalán található tartalmak gondosan válogatott forrásokból származnak. Ezen források közé tartoznak online könyvtárak, mint például a Magyar Elektronikus Könyvtár és a Terebess Ázsia E-Tár, valamint olyan szerzői jogokkal rendelkező források, ahol a megosztás engedélyezett. Ez biztosítja, hogy az oldalon elérhető művek teljes mértékben jogtiszták és etikus forrásból származnak.

Kedvelt meseillusztrációink

Sample image

Társasjáték

Borítókép
Sample image

Manó mesesorozat

Dió Magazin
Sample image

Babahercegnő

mesekönyv

További illusztrálások munkáinkból

Arkangyali mesék

mesekönyv

Mikulás élete

mesekönyv
Sample image

Mikulás élete

mesekönyv illuszráció
Sample image

Nyanyar sorozat

internetes magazin

Webgrafika

webáruház illusztráció

Honlap illusztráció

Kabalafigura
Sample image

Mikulás élete

könyv grafika
Sample image

Not the home

Terápiás könyv


0
Megosztás

Tetszik, amit látsz?

Nyomd meg az alábbi gombot, hogy kövess minket, nem fogod megbánni...