Mit tud a Mesefarm nyújtani?

A Mesefarmon lehetőséget kínálunk különféle területek szakértőinek - íróknak, bloggereknek, zenészeknek és zenekaroknak -, hogy publikációikkal gazdagítsák a gyermekirodalom, történelem és természetvédelem világát. Ideális platformunk mind amatőr, mind profi alkotóknak szolgál, ahol széles olvasótábort érhetnek el.

A Mesefarm egyre növekvő látogatottságának köszönhetően a megjelent írások széles közönséghez jutnak el, lehetőséget adva új olvasókör kialakítására. Az itt publikált tartalmak tehát nagyobb figyelemre találhatnak, ami különösen fontos lehet azok számára, akik szeretnék növelni ismertségüket.

Olvasóink körében megtalálhatóak az irodalom iránt elkötelezett szülők, nagyszülők, tanárok és diákok is, akik ismeretszerzés céljából fordulnak hozzánk. Az olvasói bázisunk széleskörű, az olvasni tudó gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig.

A Mesefarm számos eszközt kínál a tartalom felfedezésére:

  • kategóriák és kulcsszavak segítenek az ideális cikkek megtalálásában.
  • Szerzőink számára profil létrehozásával biztosítunk teret, ahol bemutatkozhatnak, így egy jól megírt profil komoly lehetőségeket nyithat meg a könyvkiadás és egyéb művészi együttműködések terén.
  • További szolgáltatásaink közé tartozik a könyvajánló részleg, ahol az új kiadványokról szóló ismertetőket is megoszthatja. Amennyiben van saját weboldala vagy YouTube csatornája, azok linkjeit is beillesztjük profiljába, így közvetlenül is növelheti látogatottságát.

A Mesefarm használatával rendszeres írások beküldésével és a megosztási funkciók kihasználásával növelheti olvasótábora számát. Cserébe csupán annyit kérünk, hogy ha lehetséges, helyezze el weboldalán a Mesefarm linkjét, ezáltal is növelve mindkét fél online láthatóságát.

Végezetül, a Mesefarm missziója, hogy támogassa a gyermekirodalom és az oktató jellegű tartalmak terjedését, erősítve ezzel a gyermeki fantázia és kreativitás fejlődését. Mint író, Ön is kulcsszerepet játszhat ebben a folyamatban, segítve az új generációk fejlődését. Ha csatlakozni szeretne hozzánk, itt további információkat talál.

Újdonságok? Hüm?

Hagyd, hogy értesítselek téged legújabb eseményeinkről, akcióinkról, kiadványainkról vagy ajánlatunkról.

0
Megosztás

Tetszik, amit látsz?

Nyomd meg az alábbi gombot, hogy kövess minket, nem fogod megbánni...